"Selamlaşma ve Komşuluk İlişkileri" Kısa Film

Nis

İlçemiz mesleki eğitim ve yönlendirme komisyonunun organizasyonu ile Şehit Mehmet Yılmaz Ortaokulu okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilere okulumuzun atölyeleri gezdirilerek bölümlerimiz hakkında bilgilendirme yapıldı.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde organize edilen yarışmaya okulumuzu temsilen öğrencilerimiz; Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Şefimiz Serkan YÜZER, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmenimiz Cihan GÖKSAN danışmanlığında katıldılar. Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Ankara illerinden katılan çeşitli okullarla yarışan öğrencilerimiz İç Anadolu Bölge üçüncüsü olarak çok büyük bir başarıya imza attılar. Ekibimiz üçüncülük ödülünü Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan IŞIK'ın elinden aldılar.

Yarışma için her türlü desteği veren Okul Müdürümüz Sayın Semra GÜÇLÜ'ye, okulumuza bu gururu yaşatan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında Hasta Yaşlı Hizmetleri alan öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize farkındalık eğitimleri verildi.

Nis

Okulumuz öğrencilerine yönelik olarak Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR işbirliğinde iş arama teknikleri semiri verildi.

Nis

9 Aile Tüketici Hizmetleri sınıfımız öğretmenlerimizi Göknur Altuncan ve Enise Değirmenci Teber koordinesinde Cebeci Askeri Şehitliğini ziyaret ettiler.

Nis

İlçemiz mesleki eğitim ve yönlendirme komisyonunun organizasyonu ile Kafkas Ortaokulu okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilere okulumuzun atölyeleri gezdirilerek bölümlerimiz hakkında bilgilendirme yapıldı.

Yangın Söndürme Tatbikatı ve İtfaiye Hizmetleri Farkındalık Eğitimi Yapıldı

Nis

İlçemiz mesleki eğitim ve yönlendirme komisyonunun organizasyonu ile Şehit Bayram Kavcı Ortaokulu okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilere okulumuzun atölyeleri gezdirilerek bölümlerimiz hakkında bilgilendirme yapıldı.

Nis

Sağlık haftası kapsamında Hasta Yaşlı Hizmetleri bölümü öğrencileri tansiyon, nabız, oksijen satürasyonu ve ateş ölçümü yapıp broşürler dağıttılar.

Etkinlik için emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda idareci, öğretmen ve diğer personellerin katılımı ile iftar programı düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Yaşlılar Haftası Etkinlikleri kapsamında; Hasta Yaşlı Hizmetleri bölümümüz tarafından haftanın önemine istinaden farkındalık oluşturmak için bir dizi etkinlikler düzenlendi. Yaşlılar Haftası kapsamında uygulama anaokulumuzdaki öğrenciler ile de etkinlikler düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü kapsamında Grafik Fotoğraf bölümümüz tarafından resim sergi çalışması yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü kapsamında kutlama programı düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Dünya Pi Günü ve Matematik Farkındalık Etkinlikleri yapıldı. Emeği geçen Matematik Öğretmenimiz Yasemin Okuyucu ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.