Tem

Okulumuz ortaöğretim puanı ile öğrenci almakta ve 6 bölüm ile eğitim öğretime devam etmektedir.

Tem

Uygulama Anaokulu Kayıtlarımız Devam Ediyor

Haz

Okulumuzun kedisi Karamel'in hikayesi:

Karamel okulların başlamasıyla birlikte bizim okulumuzdaydı. Adı da 9. Sınıf özel eğitim öğrencileri tarafından konuldu. Beslemesini yaptığımız kedimizin 15 tatil sonrası karnının büyümeye başladığını fark ettik. Hamile olduğundan şüphelenip kedimizi Sena hocamız veteriner kontrolüne götürdü. Ultrasonda 3 yavrunun olduğu ve doğuma da 2-3 haftanın kaldığını öğrendik. Bu süre zarfında idarecelerimizden Zeynep hoca, Funda hoca ve öğretmenlerimizden Sena hoca, Kevser hoca Karamel'in doğumu için gerekli ortamı okul kütüphanemize hazırladılar. Doğum vakti geldiğinde kedimiz güvenli bir şekilde okul kütüphanemize alındı. Veteriner hekimle de doğum esnasında Sena hocamız sürekli irtibat kurdu. 30 Mart'ta doğumunu gerçekleştiren kedimize okulumuzda bu sene misafir olan Hatice Hikmet Oğultürk'ün idareci ve hocaları da bakımına maddi manevi destek verdi. 2 sarı oğlan, 1 siyahlı kırçıllı dişi yavrumuz oldu. Bebekler güvenli evlere bizzat Sena hocamızın vasıtasıyla sözleşmeyle sahiplendirildiler. Ardından Karamel de veterinere götürülüp kısırlaştırıldı.  Aşıları da yapılarak okulumuza tekrar geri döndü. Veteriner ve aşı masrafları iki okulun öğretmenleri ve idarecelerinden toplanan gönüllü paralarla yapıldı. Şimdi okulumuzun bahçesinde sağlıklı, karnı tok ve mutlu olarak hayatını sürdürmeye devam ediyor.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılı mezunlarımız için mezuniyet programı düzenlendi. Öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.

May

12 HYB sınıfımız, Eymir Gölü'ne doğa gezisi etkinliği düzenledi, Sınıf öğretmenimiz Kevser Kızık'a ve emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı.

May

12-A Çocuk Gelişimi Eğitimi öğrencilerimiz Keçiören Belediyesi işbirliğinde düzenlenen gezi programı ile Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Göknur ALTUNCAN refakatinde Çanakkale Şehitlik ziyaretine gittiler.

May

Okulum temiz projesi çalışmaları kapsamında birinci seçilen 9/C ÇGE sınıfı ile 9 Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri ile  Altınköy Açık Hava Müzesine gezi düzenledi.

May

Anaokulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılı sonu gelirken tüm sınıflarımızın katılımı ile  yıl sonu şenliği düzenlendi.

Nis

Mesleki Tanıtım ve Yönlendirme Ziyaretleri kapsamında Faik Erbağı Ortaokulu okulumuzu ziyaret ettiler, bölümlerimiz hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Nis

Mesleki Tanıtım ve Yönlendirme Ziyaretleri kapsamında Şehit Bayram Kavcı Ortaokulu okulumuzu ziyaret ettiler, bölümlerimiz hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Nis

Bölgemizde bulunan deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımıza yönelik iftar yemeği düzenlendi.

Emeği geçen Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

11/A Grafik Bölümü öğrencilerimizin atölyede yapmış oldukları  akrilik boya çalışmalarını bir sergi konsepti içerisinde öğretmen ve öğrencilerimizin ziyaretine açtılar.

Nis

Öğrencilerimize yönelik olarak emniyet mensubu eğitimciler tarafından güvenlik konulu bilgilendirme semineri yapıldı.

Nis

Mesleki Tanıtım ve Yönlendirme Ziyaretleri kapsamında Şehit Resül Şimşek Ortaokulu okulumuzu ziyaret ettiler, bölümlerimiz hakkında bilgilendirmeler yapıldı.