Ock

Özel eğitim 9/ C sınıfının Serap Polat ve Sena Yüksel öğretmenleriyle birlikte sıfır atık çalışması etkinlikleri kapsamında boş kavanozda evdeki fazla düğmelerin değerlendirilmesi çalışması yaptı.

Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamlarını dileriz.

Ock

Okulumuz öğretmenleri Lösev yararına örnek bir sosyal sorumluluk kampanyasına imza attılar.

Kampanyayı düzenleyen ve kampanyaya destek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Özel Eğitim Sınıflarımız Anadolu Medeniyetleri Müzesine gezi düzenledi.

Ara

9/A ve 9/C Özel Alt sınıf öğrencilerimizin hazırlamış oldukları etkinliklerden görseller. Öğretmenlerimiz Gamze AK ve Sena YÜKSEL'e teşekkür eder, öğrencilerinizin başarılarının devamnı dileriz.

Ara

9/C Çocuk Gelişimi Eğitimi sınıfımız Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binasına Öğretmenimiz Sülün NOYAN öncülüğünde kültürel gezi düzenledi.

Ağu

Okulumuz bünyesinde faaliyet gösteren Uygulama Anaokulu'muz yeni dönem kayıtları devam etmektedir. Okulumuza gelip detaylı bilgi alarak kayıt yaptırabilirsiniz.

SABAH GRUBU: 08:00- 13:00

ÖĞLE GRUBU: 13:00-18:00

TAM GÜN: 08:00-18:00

ARA GRUP: 09:00-14:00

Ağu

Okulumuzda toplam 6 alanda/bölümde eğitim öğretim verilmektedir.

Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü

*  Hasta ve Yaşlı  Hizmetleri Bölümü

*  Grafik ve Fotoğraf  Bölümü

*  Güzellik Hizmetleri Bölümü

*  Aile Tüketici  Hizmetleri Bölümü

*  Çocuk Gelişimi Eğitimi Bölümü

Tem

Okul öncesi öğretmenimiz Sevcan ESEN SALMAN'ın yürüttüğü proje kapsamında, okulumuz Stem Okulu Etiketini almaya hak kazanmıştır.Tebrik ediyoruz.

Tem

Özel Eğitim Sınıflarımızın Karne Heyecanı

Haz

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı, İşletmelerde Beceri Eğitimi Sınavı 14-15-16 Haziran tarihlerinde yapılacaktır.

May

Okul öncesi Öğretmenimiz Sevcan Esen SALMAN'ın e-Twinning  - My Entertained Stem Class- isimli projesi

Ayrıntılı bilgiye Etkinliklerimiz başlığı altından takip edebilirsiniz.

Nis

Ostim Teknik Üniversitesi ile okulumuz işbirliğinde öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile çevrimiçi olarak "Kariyer Planlama ve Geleceğin Meslekleri" konulu seminer gerçekleştirildi.

Nis

26 Haziranda yapılacak TYT  ve 27  Haziranda yapılacak AYT sınavları için öğrencilerimizin çok sık sorduğu soruların cevapları....