Mrt

Okulumuzda idareci, öğretmen ve diğer personellerin katılımı ile iftar programı düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Yaşlılar Haftası Etkinlikleri kapsamında; Hasta Yaşlı Hizmetleri bölümümüz tarafından haftanın önemine istinaden farkındalık oluşturmak için bir dizi etkinlikler düzenlendi. Yaşlılar Haftası kapsamında uygulama anaokulumuzdaki öğrenciler ile de etkinlikler düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü kapsamında Grafik Fotoğraf bölümümüz tarafından resim sergi çalışması yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü kapsamında kutlama programı düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Dünya Pi Günü ve Matematik Farkındalık Etkinlikleri yapıldı. Emeği geçen Matematik Öğretmenimiz Yasemin Okuyucu ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Grafik ve Fotoğraf bölümümüz tarafından;

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel Sergi ve Resim Çalışması" yapıldı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Bölüm şeflerimiz tarafından İlçe Mesleki Tanıtım ve Yönlendirme Komisyonunun yaptığı planlama doğrultusunda okulumuz ile eşleştirilen ortaokullarda bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Mrt

Tüm öğretmen, öğrenci ve yardımcı unsurların katılımı ile deprem tahliye tatbikatı başarı ile gerçekleştirildi.

Özel Eğitim Öğrencilerimizin Mamak Millet Bahçesi Gezisi

Mrt

10/C Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencilerimiz Başkent Millet Bahçesi ve Kütüphanesine düzenlenen gezi etkinliğine katıldı.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine yönelik Lösev tarafından bilgilendirme semineri yapıldı.

Şbt

Anaokulumuzda eğitimlerine devam eden öğrencilerimiz tiyatro etkinliğine katıldılar.

Şbt

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine yönelik Çanakkale Gezisi yapıldı.

Birinci Dönem Sonu Karne ve Kapanış Töreni Yapıldı